Het programma | MBA op Slippers
arrow_drop_up arrow_drop_down


Hoe MBAopSlippers van jou een top-ondernemer gaat maken

De 1-op-1 gesprekken met je coach zijn altijd leidend maar we willen je graag richting meegeven middels de 5 modules

MBA op Slippers_Programma_ondernemers mindset

Module 0 - De ondernemersMindset

Binnen MBAopSlippers combineren we de Zakelijke Stropdaswereld met de Levenslessen uit de Slipperwereld & De Principes uit de Sportwereld.


Binnen alle drie werelden is er 1 belangrijke overeenkomst: 

De mindset en manier van denken van de mensen die slagen in iedere wereld.


✅De Zakelijke Stropdaswereld kent winnaars en verliezers. Succesvolle ondernemers en struggelende ondernemers.


De Slipperwereld kent mensen die genieten van het vrije leven maar geen cent te makken hebben. En kent mensen die genieten van het leven in combinatie met financiële vrijheid.


In de Sportwereld kennen we de namen van de winnaars maar al te goed, wie tweede of lager eindigt wordt vergeten. 


Of je Succesvol Ondernemer bent, Geniet van het vrije leven in combinatie met financiele vrijheid, Top-Sporter bent die veel overwinningen kent hangt af van je manier van denken, je mindset.


In Module 0 - De OndernemerMindset leer je alle principes en manieren van denken die je succes gaan brengen. Zodat niet-slagen geen optie meer is. 


De absolute basis als het gaat om het runnen van een succesvol bedrijf.

MBA op Slippers_Programma_bedrijfs fundament


Module 1 - Het Fundament van je bedrijf

We kennen allemaal de mensen die jou verteld hebben 'maak een online funnel en je krijgt succes', 'vraag high-end prijzen, dan hoef je minder te werken en verdien je wel veel'.

Allemaal goed bedoeld.

En volledig zinloos als jij je fundament niet op orde hebt.


In Module 1 ga je van start met echt ondernemen. Ondernemen zoals de grote bedrijven doen. 


Je leert de zwaktes van je bedrijf kennen. Je leert de kracht zien en communiceren. Je leert hoe jij je onderscheidt van al het aanbod dat al aanwezig is.


Je leert werken met meetbare cijfers, toe te werken naar harde resultaten en legt de basis voor het opschalen van je bedrijf.


Zodat je niet blindstaart op je funnels die nooit een euro opleveren omdat je niet weet wat je doet. Maar zodat je je gaat focussen op de zaken die een gigantisch verschil gaan maken in de snelheid van je groei en succes.


Het bedrijfsfundament is als het dieet van bodybuilders.

Je kunt als een maniak gaan sporten en focussen op iedere losse spiergroep - aka je funnels, prijzen, website, marketing en social media. Maar als je dieet - aka je bedrijfsfundament - niet op orde is zul je nooit het gewenste resultaat gaan zien omdat je vetpercentage veel te hoog blijft.


MBA op Slippers_Programma_goedlopend bedrijf


Module 2 - Goedlopend Bedrijf

Voordat je je bedrijf kunt opschalen, een team kunt gaan bouwen, door kunt ontwikkelen, moet jij als (toekomstig) leider precies weten wat je doet.


Je moet weten waar je bedrijf voor staat, vanuit welke kernwaarden je bedrijf werkt, waar je ideale klant zich bevindt.


Jij als leider wijst de weg. Als jij niet weet waar je nu staat en waar je heen wilt, ga je niet in staat zijn een (toekomstig) team aan te sturen.


Een bedrijf leiden is als een goede reis plannen binnen de Slipperwereld. 

Je kunt  "kijken waar je uitkomt" terwijl je rustig in je volkswagen busje stapt en onderweg wel even kijkt hoe je geld gaat verdienen. Het zal je ongetwijfeld naar mooie plekken leiden, maar waar je precies uitkomt is afwachten en het stresslevel rondom geld kan flink oplopen. 


Exact weten dat jij wilt eindigen in een prive jet die jou richting een luxe villa op Hawaii brengt waar je vervolgens kunt genieten op je privé strand, terwijl je vanuit je bedrijf dagelijks geld verdient zonder dat jij 'nodig' bent, maakt dat je het leven leidt met vrijheid op ieder vlak, waaronder financieel.


Beide een leven in vrijheid, het ene waarbij je hoopt op een mooie uitkomst.

Het ander waarbij je zeker weet dat je jouw gewenste eindresultaat behaalt.


Na module 2 staat alles in de startblokken om stap voor stap minder 'in' je bedrijf aanwezig te zijn. Je wordt klaargestoomd om de leiderpositie aan te gaan nemen.

MBA op Slippers_Programma_schaalbaar bedrijf


Module 3 - Schaalbaar bedrijf

Op het moment dat je bedrijf gaat groeien, wil je dat alles en iedereen met de neus dezelfde richting opstaat. Hoe meer mensen, hoe meer ruimte voor errors. Dat laatste gaan we samen voorkomen.


Mensen die voor jou gaan werken, moeten dat doen op een manier waar jij als founder helemaal achter kunt staan.


In module 3 richt je je dan ook op het samenstellen van een geolied team. Van het samenstellen van de juiste systemen.


Je leert werken met protocollen. Leert hoe je meetbaar maakt of de mensen in je team hun werk goed doen. Je leert als leider optreden binnen je bedrijf.


Een geolied team is wat de Zakelijke Stropdaswereld zo mooi maakt

McDonalds is met zijn 37.000 vestigingen in 120 landen geen klein bericht. Het gaat hier om een serieus groot, heel bekend merk. Met overal dezelfde werking, zelfde kwaliteit. Hoeveel vestigingen er ook bij kwamen, 'het recept' van de aller eerste vestiging bleef overeind staan.


Dat is hen gelukt omdat ze vanuit het fundament ontdekten welke protocollen, systemen en mensen op de werkvloer nodig zijn.

Op zo'n manier dat de kernwaarden van de oorspronkelijke founders van McDonalds voort blijven bestaan. Waardoor je in alle 37.000 vestigingen dezelfde kwaliteit kunt verwachten.


Exponentiele groei begint bij je team, je processen en de protocollen.

Na module 3 heb jij alles in huis om jouw bedrijf verder op te schalen.

Zelfs al wil je niet zo groot worden als McDonalds is ;)

MBA op Slippers_Programma_winstgevend bedrijf


Module 4 - Winstgevend bedrijf

"Groei vreet cash" is een uitspraak die gebruikt wordt bij groeiende bedrijven.


In module 4 zorgen we ervoor dat je ondanks de groei van je bedrijf, je cashflow goed blijft. 


Jij als leider krijgt exact inzicht in je financiën. Van inkomsten tot uitgaven - de gebruikelijke zaken. Tot de percentages die iedere actie, ieder systeem, ieder teamlid met zich mee brengen.


Als leider zul je in staat zijn goede beslissingen te maken rondom het zetten van stappen die je bedrijf nog winstgevender gaan maken.


Wat de Zakelijke Stropdaswereld, Slipperwereld en Sportwereld allemaal doen

Ze weten waar ze heen willen. Exact. Tot op de komma nauwkeurig.

Daar zorgen we ook voor binnen jouw bedrijf. Met name rondom je 'financiële toekomst'.


Je leert jezelf financieel nog meer vrijspelen. Zodat je meerdere inkomsten-stromen leert inzetten vanuit zowel teamleden als bijvoorbeeld vastgoed of investeringen. Misschien wil je er nu nog niks mee doen. Dat is prima. Als leider van je bedrijf zorgen we dat je in ieder geval de tools bezit om een financieel (heel) zorgeloze toekomst tegemoet te zien.

Praktische How-To's ondersteunen je proces

Je kunt direct aan de slag met de volgende elementen

MBA op Slippers_Programma_online funnels

Online funnel bouwen van A tot Z

Jij - of iemand uit je (toekomstig) team - hebt de rest van je leven toegang tot de how-to's die je helpen een sterke online funnel te bouwen.


Van gratis weggever opzetten tot het maken van inschrijfpagina's.
Van het neerzetten van goede emails, de juiste copywriting en manieren om leads om te zetten in klanten.


De how-to's helpen je om je online funnel sterk neer te zetten. 
Het voordeel is ook nog eens dat we dit doorlopend blijven vernieuwen en aanvullen, zodat je altijd kunt optimaliseren.

MBA op Slippers_Programma_adverteren

Converterende website en adverteren

Een website hebben is leuk, en tegelijkertijd totaal zinloos als je niet vindbaar bent en de mensen die er op komen geen klant gaan worden.


Daarom helpen de how-to's op dit gebied je om je manier van schrijven (copywriting) te optimaliseren. Ook leer je hoe een goede website opgebouwd is en wat hierin allemaal onmisbaar is.


Behalve dat leer je ook hoe je gaat facebook-adverteren, zodat je meer mensen kunt bereiken.

MBA op Slippers_Programma_webinars

Verkooppagina's, webinars en verkoopvideo's

Er zijn veel dingen die je bedrijfssucces en het bekend maken van je merk ondersteunen.


Daarom leer je in de how-to's op dit gebied goede verkooppagina's schrijven, webinars in elkaar zetten (en natuurlijk mensen werven, goede opvolging inzetten, etc.) en verkoop video's inzetten.

MBA op Slippers_Programma_handige tools

Handige tools en aanvullende zaken

We kunnen ons voorstellen dat je ook op youtube, via podcast of andere kanalen je boodschap wilt verspreiden. Ook hiervoor vind je praktische how-to's.


Ook delen we veel 'praktische tools', allemaal handigheidjes die je manier van werken optimaliseren, die meer overzicht geven, die je gaan helpen nog efficiënter te ondernemen en je team te bouwen.

Persoonlijke 1 op 1 Coaching: 

Jouw MBAopSlippers Coach-Team

Je krijgt persoonlijke begeleiding bij de MBAopSlippers

Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Omdat we weten dat je pas resultaat kunt halen, als je jezelf uit de weg gaat. Als je je eigen bullshit leert herkennen. Als je je eigen blinde vlekken gaat zien.


Dat lukt je niet in je eentje.


Daarom krijg je als MBAopSlippers deelnemer een vaste MBAopSlippers Coach. Een coach die goed getraind is en daarnaast ook zelf een goed lopend bedrijf heeft.


6 maanden lang heb je om de week een 1 op 1 online sessie met jouw persoonlijke MBA Coach op een moment dat voor jou werkt. Samen met je coach bespreek je wat voor jou het beste is.


Zij kijken met je bedrijf mee. Doorlopen de MBAopSlippers met je. Trainen je in je manier van denken, zodat je als ondernemer groeit. En helpen je daarnaast bij de helicopterview van je business: Welke stappen zijn voor jou nu relevant, om daar te komen waar je wilt komen?


Je persoonlijke coach staat voor je klaar en zorgt dat je de gewenste stappen gaat zetten binnen je bedrijf.


Online Community met Gelijkgestemde Ambitieuze Ondernemers

Je krijgt direct na aanmelden lifetime toegang tot onze online community.


Zodat je 24/7 je vragen kunt stellen en hulp kunt inschakelen van mensen die net zo groot denken als jij.


MBA op Slippers_programma_community

Bonus Module: Locatie Onafhankelijk Ondernemen 

MBA op Slippers_Programma_Van doorsnee naar vrijheid

Van Doorsnee naar Vrijheid - Video serie

Hoe bouwden John & Jeanet hun bedrijf zo dat ze volledige vrijheid hebben van locatie? 

Waar begin je? Waar moet je aan denken? Hoe doe je dat als je een koophuis hebt? Waar moet je op letten? Hoe vind je de juiste mensen om je heen? Wanneer zet je de eerste stap?


Voor iedereen die locatie onafhankelijk wil ondernemen: Deze videoserie helpt je de stappen te zetten. 


En ja, dat alles kan ook als je een offline bedrijf hebt - mits je de stappen van de MBAopSlippers leert implementeren en jezelf meer vrij gaat spelen.

Cadeau: Lifestyle of Business Fundamentals Box

MBA op Slippers_Programma_action planner

De LSOB Fundamentals Box

We houden van meetbaar resultaat.

We willen dat je resultaat haalt in je leven en je business.

We ondersteunen je graag in zo efficiënt en effectief mogelijk werken.


De LSOB Fundamentals Box hebben we ontwikkeld om ondernemers te laten handelen naar succes en meetbaar resultaat.


Alle 3 de LSOB boekjes om een 8,5 te scoren op ieder vlak.
En ook nog eens zo luxe vormgegeven dat het met regelmaat omschreven wordt als "on-Nederlands vormgeven" "Uitmuntende stijl die zo bij de grote namen van de wereld vandaan zou kunnen komen". 


Jij krijgt de hele box van ons cadeau.

Blijf je wachten en uitstellen zodat er niks verandert?


Of start je vandaag met gedragen als een leider en kies je nu voor groei?