arrow_drop_up arrow_drop_down

Heel goed dat je tot hier bent gekomen!


Nog een beetje twijfel of onduidelijkheid?

Kijk dan zeker de video hieronder waarin John je precies uitlegt wat deze unieke Zomer Deal precies is

Zomer Deal

MBA op Slippers

➡️ Lifetime toegang inclusief de 1-op-1 gesprekken + de rest wat je hebt gelezen op de site krijg je voor de investering die we in een gesprek bespreken. Je gaat niet schrikken, dat kunnen we je nu alvast verklappen 😁

✅ Direct toegang tot de "oude" MBA op Slippers

✅ Direct toegang tot Persoonlijk Leiderschap op Slippers

✅ Direct toegang tot Sales op Slippers

✅ Direct toegang tot Productiviteit op Slippers

✅ Later dit jaar toegang tot de overige 4 'op Slippers' programma's


🎁 3x online 1-op-1 sessie met LSOB Coach*

🎁 Alle bonussen die je hieronder kunt zien


------

*Alleen tijdens deze zomer deal krijg je 3 online 1-op-1 Coaching Sessies erbij. Wil je de LSOB coaching ervaren op een laagdrempelige manier? Dan is dit je beste kans. 

Beperkt plek

MBA op Slippers - Premium

Investering op aanvraag
  • Alles van MBA op Slippers maar dan inclusief half jaar 1-op-1 coaching met een LSOB coach:


         âž¡ï¸ Om de week een online 1-op-1 sessie 

         âž¡ï¸ Onbeperkt contact mogelijkheden (app en mail)


Omdat we willen dat je maximaal resultaat haalt krijg je van ons ook nog eens de volgende bonussen er bij

Praktische How to's 

(twv. €1500)

Jij - of iemand uit je (toekomstig) team - hebt de rest van je leven toegang tot de how-to's die je helpen een succes te maken van je online marketing.

Denk hierbij onder andere aan het maken van sterke online funnels, converterende verkooppagina's, winstgevend Facebook Adverteren, Webinars, Verkoopvideo's, Podcast show, handige tools...

5K challenge - DIY

(twv. €147)

Onze 'sales' challenge beschikbaar gemaakt voor jou om je te helpen je omzet en cashflow te vergroten.


Je krijgt onder andere praktische input om verkoopgesprekken tot een succes te maken. Zelfs als je niet goed denkt te zijn in sales gaat het je nog lukken om te verkopen door deze challenge

LSOB Fundamentals Box

(twv. €111)

Meetbaar Resultaat bereiken, al je gedachten bundelen op éen plek en elke dag een 8,5 scoren op ieder vlak in je leven en business.


Dat kan met de LSOB Fundamentals Box die je als cadeautje van ons krijgt.Veelgestelde vragen over MBA op Slippers

Het komt me nu nog niet zo goed uit omdat ik de komende periode er weinig tijd aan kan besteden. Is het dan wel handig om al in te stappen?

Ja 100%! Omdat je levenslang toegang krijgt tot de content. En omdat je de gesprekken mag inzetten wanneer jij wilt heb je niets te verliezen door nu al in te stappen. Zeker omdat de 'zomerdeal' niet lang blijft bestaan wil je het risico niet lopen om deze kans te missen. Wat heb je te verliezen?

Krijg ik persoonlijke hulp/coaching?

Ja absoluut.

Een van de dingen die wij binnen MBA op Slippers noodzakelijk vinden, is persoonlijke begeleiding.

Zoals je misschien gezien hebt, kun je niet eens het losse programma kopen zonder begeleiding middels 1-op1 coaching.

Simpelweg, omdat wij er niet in geloven dat je zonder begeleiding wel de juiste stappen kunt implementeren. Dan had je het namelijk wel al gedaan.

Daarom krijg je er tijdens deze 'zomerdeal' er zelfs 3 online 1-op-1 coaching sessies bij met een LSOB coach. Dit doen we om te zorgen dat je de stappen zet die voor jou op dat moment nodig zijn.

Daarnaast kun je natuurlijk al je vragen 24/7 stellen in de ondernemerscommunity van de MBA op Slippers.

Je staat er in ieder geval niet alleen voor, laten we het daar op houden.

Is dit een online marketing training?

Nee.

Je krijgt wel concrete how-to's van alles op online ondernemen gebied (fb adverteren, webinars, converterende homepages, goede funnels bouwen, en (veel) meer, je vindt het allemaal onder 'programma').

Maar dat is voor ons allemaal bijzaak.

Een goed bedrijf bouw je namelijk niet met marketingtrucjes.
Een goed bedrijf bouw je door het fundament sterk te hebben en krachtig te kunnen denken.

De MBAopSlippers is de ondernemers-school die je nergens vindt.
Waar je leert werken met concrete, meetbare cijfers, waar je leert je bedrijf opschalen middels mensen, systemen en protocollen.
Je leert er denken en handelen als succesvolle ondernemers. En je wordt er begeleid om toe te werken naar een financieel vrije toekomst.

Kortom, het is een opleiding in ondernemen. In business bouwen. En marketing is er een klein onderdeel van.

Zie het zo:
En sterke, succesvolle business bouwen vraagt 10 stappen van je.
(online) marketing en alle losse trainingen/jaarprogramma's die je overal vindt, bieden (hooguit) 2-5 stappen in dat geheel.
Bij de MBAopSlippers krijg je alle 10 stappen.

Klinkt goed allemaal maar krijg ik ook praktische hulp wat betreft het verder opbouwen van mijn bedrijf, marketing, enzovoort?

Zeker.

Je start het MBA op Slippers traject met een 1-op-1 online coaching sessie met een LSOB coach. Het resultaat van deze eerste sessie is dat je precies weet welke stappen jij binnen MBA op Slippers (en daarmee binnen je eigen bedrijf) als eerste moet zetten.

Binnen een X aantal weken* na de online 1-op-1 kick-off sessie spreek je nog een keer minimaal een uur met dezelfde LSOB coach om een verdiepingsslag te maken. En om je natuurlijk accountable te houden ;)

En, met de praktische how to's krijg je ook nog eens alle input die je nodig hebt voor online succes. Je kunt dit zelf implementeren of iemand vanuit je team het laten oppakken. Dit is allemaal zo uitgelegd dat je stapsgewijs aan de hand genomen wordt.

Natuurlijk heb je naast dat alles ook nog de ondernemers-community online.

* We kiezen bewust voor een X aantal weken omdat je dat zelf mag bepalen. Je mag de sessie inzetten wanneer jij het wilt.

Is MBA op Slippers ook geschikt als ik nog redelijk startend ben?

Deze opleiding is geschikt voor ondernemers die in business zijn en weten dat er veel meer uit te halen valt als ze hun ondernemers skills vergroten. Als je inmiddels omzet draait en dus in business bent is MBA op Slippers perfect voor jou.

Kortom, het maakt niet zo zeer uit of je kort of lang in business bent. Het gaat er om of jij je bedrijf vanaf het fundament sterk wilt opbouwen en jouzelf als ondernemer middels je mindset ook wilt laten doorgroeien tot een echte leider. En op dit moment al in staat bent omzet te genereren. Zodat we vanaf dat punt je business sterk neer kunnen zetten en verder kunnen laten groeien.

Als dat zo is, is de MBA op Slippers perfect voor je.

Is dit programma alleen voor online ondernemers of heb ik er als (deels) offline ondernemer ook wat aan?

Absoluut. Een groot deel van de ondernemers die we begeleiden heeft een (deels) offline bedrijf.
Zeker ook als (deels) offline ondernemer is het een perfect programma. Je offline onderneming gaat hier van groeien en de kennis kun je eventueel gaan doorzetten naar online als je dat wilt.

Is de investering echt eenmalig of zitten er nog addertjes onder het gras?

Met deze eenmalige investering heb je life-time toegang tot de MBA op Slippers. Geen addertjes. Geen verrassingen.

Wanneer kan ik starten?

Direct. Na aanmelding heb je gelijk toegang tot de gehele opleiding. Binnen enkele dagen neemt een LSOB coach contact met je op om de eerste sessie met je in te plannen. In te zetten wanneer jij dat wil.

Ik wil wel blijven doen wat ik doe maar snap ook dat mijn huidige business-model heel breekbaar is nu het volledig van mij afhankelijk is. Kan ik mee doen maar toch deels vakman blijven terwijl ik een sterkere business neerzet?

Dat kan zeker. Of je nu volledig leider wilt worden of lekker wilt blijven 'vakmannen' terwijl alle overige zaken binnen je bedrijf door anderen gedaan worden, alles is mogelijk.

Jij bepaalt hoe je je bedrijf inricht.
Wij zorgen er met je voor dat het je de vrijheid geeft op ieder vlak die jij graag wilt bereiken.

Wat voor bedrijven werken jullie mee?

Dat is heel divers.
Een greep uit de ondernemers van de afgelopen jaren:

Psycholoog | Offline en online coaches in diverse gebieden | Visvoeder bedrijf | App ontwikkelaars | Sprekers | Personal trainers (offline en online) | Copywriter | Fotografen | Sportscholen | Schoonheidsspecialiste | Bed en Breakfast | Vloeren- en tegelbedrijf | Team/bedrijfstrainers | Kledingwebshop | Administratie kantoren | Dirigent/Koor | Maneges | Bakkerij | SEO-specialisten | Scheiding-consultant | Vastgoed bedrijf | Vormgevers | Bouwbedrijf | Restaurant | Kapperszaak | Brasserie | e.a.

Kortom, een breed scala aan type bedrijven.

Zit ik vast aan een vast programma of kan alles op mijn eigen tempo?

Alles kan op jouw eigen tempo.

Je hebt je leven lang toegang tot alle content in de Lifestyle of Business University. Daarom bepaal jij welk tempo je aan wilt houden en wat het beste werkbaar is voor jou.

Ik wil nog helemaal niet met een (groot) team werken maar ik wil wel een stabiel bedrijf met voldoende inkomsten. Is MBA op Slippers dan wel geschikt.

Ja, ook dan is MBA op Slippers geschikt. Een ijzersterk fundament voor jou als persoon en voor het bedrijf is altijd eerste prioriteit. Een groot team is niet de enige manier om je bedrijf stabiel en schaalbaar te maken ;). Ontdek je allemaal binnen MBA op Slippers.

Wat is precies het verschil tussen de "Oude MBA" en de "Nieuwe MBA"?

Goede vraag. Wellicht is het aanbod nu een beetje verwarrend. In de video bovenaan deze pagina legt John je precies uit hoe het zit. Aan het eind van de video weet je precies wat het verschil is.

null

null


null

Iets toch nog niet helemaal duidelijk? 

Schroom zeker niet om contact met ons op te nemen. Binnen 2 dagen hoor je van ons.