arrow_drop_up arrow_drop_down

Heel goed dat je tot hier bent gekomen!

Tijd om de stap te zetten naar (meer) misbaar zijn in je bedrijf

Beste keuze

MBA op Slippers

3100,-
1989

Je kunt ook kiezen voor 3 of zelfs 6 maand termijnen 

  • Levenslang toegang tot de gehele ondernemers opleiding MBA op Slippers
  • Inclusief 2 online 1-op-1 coaching sessies met een LSOB coach (1 tot 1,5 uur per sessie)
  • Meegroei garantie. We blijven MBA op Slippers aanvullen en updaten om de opleiding steeds completer te maken. 
  • Inclusief alle bonussen 


-------

⁉️Na aanmelding krijg je direct een mailtje met start informatie en toegangscode. Binnen 2 dagen neemt een LSOB Coach contact met je op om de eerste  1-op-1 sessie in te plannen. De sessies mag je inzetten wanneer het jou uitkomt

Beperkt plek

MBA op Slippers - Premium

Investering op aanvraag
  • Alles van MBA op Slippers maar dan inclusief half jaar 1-op-1 coaching met een LSOB coach

Omdat we willen dat je maximaal resultaat haalt krijg je van ons ook nog eens de volgende bonussen er bij

Praktische How to's 

(twv. €1500)

Jij - of iemand uit je (toekomstig) team - hebt de rest van je leven toegang tot de how-to's die je helpen een succes te maken van je online marketing.

Denk hierbij onder andere aan het maken van sterke online funnels, converterende verkooppagina's, winstgevend Facebook Adverteren, Webinars, Verkoopvideo's, Podcast show, handige tools...

5K challenge - DIY

(twv. €147)

Onze 'sales' challenge beschikbaar gemaakt voor jou om je te helpen je omzet en cashflow te vergroten.


Je krijgt onder andere praktische input om verkoopgesprekken tot een succes te maken. Zelfs als je niet goed denkt te zijn in sales gaat het je nog lukken om te verkopen door deze challenge

LSOB Fundamentals Box*

(twv. €111)

Meetbaar Resultaat bereiken, al je gedachten bundelen op éen plek en elke dag een 8,5 scoren op ieder vlak in je leven en business.


Dat kan met de LSOB Fundamentals Box die je als cadeautje van ons krijgt.


* Betaal je in termijnen? Dan sturen we je na betaling van de tweede termijn de box op. Je krijgt hem dus ook maar het duurt wat langer 😉

Het kan zijn dat je nog vragen hebt:


Veelgestelde vragen over MBA op Slippers

Het komt me nu nog niet zo goed uit omdat ik de komende periode er weinig tijd aan kan besteden. Is het dan wel handig om al in te stappen?

Ja 100%! Omdat je levenslang toegang krijgt tot de content. En omdat je de gesprekken mag inzetten wanneer jij wilt heb je niets te verliezen door nu al in te stappen. Door later pas in te stappen verlies je geld terwijl je juist nu misschien je investering al terug kunt verdienen door een uurtje per week eraan te besteden.

Krijg ik persoonlijke hulp/coaching?

Ja absoluut.

Een van de dingen die wij binnen MBA op Slippers noodzakelijk vinden, is persoonlijke begeleiding.

Zoals je misschien gezien hebt, kun je niet eens het losse programma kopen zonder begeleiding middels 1-op1 coaching.

Simpelweg, omdat wij er niet in geloven dat je zonder begeleiding wel de juiste stappen kunt implementeren. Dan had je het namelijk wel al gedaan.

Daarom krijg je er 2 online 1-op-1 coaching sessies bij met een LSOB coach. Dit doen we om te zorgen dat je de stappen zet die voor jou op dat moment nodig zijn.

Daarnaast kun je natuurlijk al je vragen 24/7 stellen in de ondernemerscommunity van de MBA op Slippers.

Je staat er in ieder geval niet alleen voor, laten we het daar op houden.

Is dit een online marketing training?

Nee.

Je krijgt wel concrete how-to's van alles op online ondernemen gebied (fb adverteren, webinars, converterende homepages, goede funnels bouwen, en (veel) meer, je vindt het allemaal onder 'programma').

Maar dat is voor ons allemaal bijzaak.

Een goed bedrijf bouw je namelijk niet met marketingtrucjes.
Een goed bedrijf bouw je door het fundament sterk te hebben en krachtig te kunnen denken.

De MBAopSlippers is de ondernemers-school die je nergens vindt.
Waar je leert werken met concrete, meetbare cijfers, waar je leert je bedrijf opschalen middels mensen, systemen en protocollen.
Je leert er denken en handelen als succesvolle ondernemers. En je wordt er begeleid om toe te werken naar een financieel vrije toekomst.

Kortom, het is een opleiding in ondernemen. In business bouwen. En marketing is er een klein onderdeel van.

Zie het zo:
En sterke, succesvolle business bouwen vraagt 10 stappen van je.
(online) marketing en alle losse trainingen/jaarprogramma's die je overal vindt, bieden (hooguit) 2-5 stappen in dat geheel.
Bij de MBAopSlippers krijg je alle 10 stappen.

Klinkt goed allemaal maar krijg ik ook praktische hulp wat betreft het verder opbouwen van mijn bedrijf, marketing, enzovoort?

Zeker.

Je start het MBA op Slippers traject met een 1-op-1 online coaching sessie met een LSOB coach. Het resultaat van deze eerste sessie is dat je precies weet welke stappen jij binnen MBA op Slippers (en daarmee binnen je eigen bedrijf) als eerste moet zetten.

Binnen een X aantal weken* na de online 1-op-1 kick-off sessie spreek je nog een keer minimaal een uur met dezelfde LSOB coach om een verdiepingslag te maken. En om je natuurlijk accountable te houden ;)

En, met de praktische how to's krijg je ook nog eens alle input die je nodig hebt voor online succes. Je kunt dit zelf implementeren of iemand vanuit je team het laten oppakken. Dit is allemaal zo uitgelegd dat je stapsgewijs aan de hand genomen wordt.

Natuurlijk heb je naast dat alles ook nog de ondernemers-community online.

* We kiezen bewust voor een X aantal weken omdat je dat zelf mag bepalen. Je mag de sessie inzetten wanneer jij het wilt.

Is MBA op Slippers ook geschikt als ik nog redelijk startend ben?

Deze opleiding is geschikt voor ondernemers die in business zijn en weten dat er veel meer uit te halen valt als ze hun ondernemers skills vergroten. Als je inmiddels omzet draait en dus in business bent is MBA op Slippers perfect voor jou.

Kortom, het maakt niet zo zeer uit of je kort of lang in business bent. Het gaat er om of jij je bedrijf vanaf het fundament sterk wilt opbouwen en jouzelf als ondernemer middels je mindset ook wilt laten doorgroeien tot een echte leider. En op dit moment al in staat bent omzet te genereren. Zodat we vanaf dat punt je business sterk neer kunnen zetten en verder kunnen laten groeien.

Als dat zo is, is de MBA op Slippers perfect voor je.

Is dit programma alleen voor online ondernemers of heb ik er als (deels) offline ondernemer ook wat aan?

Absoluut. Een groot deel van de ondernemers die we begeleiden heeft een (deels) offline bedrijf.
Zeker ook als (deels) offline ondernemer is het een perfect programma. Je offline onderneming gaat hier van groeien en de kennis kun je eventueel gaan doorzetten naar online als je dat wilt.

Is de investering echt eenmalig of zitten er nog addertjes onder het gras?

Met de investering heb je life-time toegang tot de MBA op Slippers inclusief updates een aanvulling in het programma.

Je kunt naderhand kiezen om door te gaan in de Premium variant, dus inclusief een half jaar 1-op-1 coaching, maar dit is niet noodzakelijk.

Wanneer kan ik starten?

Direct. Na aanmelding heb je gelijk toegang tot de gehele opleiding. Binnen enkele dagen neemt een LSOB coach contact met je op om de eerste sessie met je in te plannen. In te zetten wanneer jij dat wil.

Ik wil wel gewoon vakman blijven maar snap ook dat mijn huidige business-model heel breekbaar is nu het volledig van mij afhankelijk is. Kan ik mee doen maar toch deels vakman blijven terwijl ik een sterkere business neerzet?

Dat kan zeker. Of je nu volledig leider wilt worden of lekker wilt blijven 'vakmannen' terwijl alle overige zaken binnen je bedrijf door anderen gedaan worden, alles is mogelijk.

Jij bepaalt hoe je je bedrijf inricht.
Wij zorgen er met je voor dat het je de vrijheid geeft op ieder vlak die jij graag wilt bereiken.

Wat voor bedrijven werken jullie mee?

Dat is heel divers.
Een greep uit de ondernemers van de afgelopen jaren:

Psycholoog | Offline en online coaches in diverse gebieden | Visvoeder bedrijf | App ontwikkelaars | Sprekers | Personal trainers (offline en online) | Copywriter | Fotografen | Sportscholen | Schoonheidsspecialiste | Bed en Breakfast | Vloeren- en tegelbedrijf | Team/bedrijfstrainers | Kledingwebshop | Administratie kantoren | Dirigent/Koor | Maneges | Bakkerij | SEO-specialisten | Scheiding-consultant | Vastgoed bedrijf | Vormgevers | Bouwbedrijf | Restaurant | Kapperszaak | Brasserie | e.a.

Kortom, een breed scala aan type bedrijven.

Zit ik vast aan een vast programma of kan alles op mijn eigen tempo?

Alles kan op jouw eigen tempo.

Je hebt je leven lang toegang tot alle content en de online community. Daarom bepaal jij welk tempo je aan wilt houden en wat het beste werkbaar is voor jou.

Waarom is dit zo belachelijk goedkoop? Ik weet niet of ik het nu wel serieus kan nemen.

Begrijpen we volledig. De prijs is momenteel ook veel te laag voor de toegevoegde waarde die je krijgt en de resultaten die je ermee gaat bereiken. Daarom gaat de prijs ook omhoog.

Als je meer van ons volgt weet je zeker dat MBA op Slippers 100% serieus te nemen is.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Of wil je gewoon even bespreken of dit de juist stap voor je is?

Laat dan hieronder je gegevens achter via het formulier. Binnen 2 dagen neemt iemand uit het LSOB team contact met je op.